Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

AKÜLÜ YÜK TAŞIMA ARABASI ÇELİK ÜRETİM SEKTÖRÜ

19 Mar, 2022

AKÜLÜ YÜK TAŞIMA ARABASI ÇELİK ÜRETİM SEKTÖRÜ

AKÜLÜ YÜK TAŞIMA ARABASI ÇELİK ÜRETİM SEKTÖRÜ

Yıllarca kazandığımız deneyim sayesinde zorlu koşullar altında bile yalın ve verimlilik operasyonu gerektiren demir çelik sektörünün ihtiyaçlarını anlıyoruz ve karşılıyoruz. Seder Makina olarak sizler için elektrikli iticiler ve çekici ürünlerimiz sizlere en iyi kaliteli hizmeti sağlamayı hedef edinmiştir.

Sağlam ve güçlü Movexx’in makinaları ağır çelik yapılardan küçük demir parçalarına kadar her şeyin üstesinden gelebilir. Movexx T6000 akülü çekicimiz 6000 Kg kadar yük taşıma kapasitesine sahip bir üründür. Kendi ağırlığıyla çekiş oluşturan akülü bir çekicidir. kancasız olan arabalarda kullanılmak üzere bir kaldırma modülüyle de genişletilebilir.

6000 kg’ı kolaylıkla hareket ettirebilen kompakt ve güçlü bir üründür. Bırakın tüm işinizi T6000 yapsın, siz rahatınıza bakın. Mesleki hastalıkların önüne geçen dizaynı sayesinde omuz ve sırtınız size teşekkür edecek.  Movexx’in akülü yük çekicileri sayesinde iş sürecinde ilerleme sağlayarak, güvenli iş performansını engelleyen tüm engelleri kaldırabilirsiniz. Dahası, çalışanlarınızın fiziksel gğçlerine uygundur bir işi yapmalarını sağlayacak ve aynı zamanda şirketinizin kazana sağlamasına katkıda bulunacaksınız. Sonuçta, daha az hastalık izni alınması, daha verimli işlerin tamamlanması anlamına gelir.

Elektrikli iticilerimiz, yoğun çalışma alanlarında tam esneklik sunar. Forkliftler gibi daha riskli taşıma yöntemleri yerine makinelerimizi tercih ederek herhangi bir zaman kaybı ve zarar yaşamaktan kaçının. İşyerinde forklift kazalarının tüm taraflar için olumsuz etkileri olduğu bir sır değildır. Movexx akülü yük çekicilerimiz, taşınması zor ağır malzemelerin ve bitmiş ürünlerin güvenli ve verimli hareket ettirilebilmesi için tasarlanmıştır.


 

Movexx ürünlerinin demir çelik endüstrisine sağladığı faydalar:

 

  1. Daha az forklift kullanımı ile azalan masraflar.
  2. Manuel taşımada önemli azalma.
  3. Malzemelerin ‘tam zamanında’ teslimi.
  4. Daha az yaranlama riski.
  5. Manevra ve kontrol kabiliyeti ile azalan kas gücü ve daha güvenli taşıma.
  6. Daha az hastalık izni.


Share